vv De Leeuw

VvDeLeeuw.nl

Uitgebreide website voor Voetbalvereniging De Leeuw. De website heeft een feed van sociale media op de voorpagina, en een nieuwssectie. Verder is de website met veel informatieve pagina's uitgerust.

Project Details

Opdrachtgever

Het bestuur R.K.V.V. De Leeuw

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

We zijn verheugd dat u interesse toont in onze bloeiende vereniging, één van de parels van de Gemeente Brunssum. Onze club is de grootste voetbalvereniging binnen de Gemeente Brunssum en heeft een belangrijke rol in het maatschappelijke leven.

Niet enkel omdat jongeren -ongeacht hun talenten of achtergrond- er zich op een sportieve manier uitleven, en daarnaast ook een set van normen en waarden meekrijgen. Maar ook omdat het voetbal bij R.K.V.V. De Leeuw mensen samenbrengt. Op het veld, achter de balustrade of op de tribunes ontstaan vriendschappen. Voetbal is meer dan louter een sport, zeker bij R.K.V.V De Leeuw.

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.