BurgerPartij Veldhoven

BurgerpartijVeldhoven.nl

Een kleurrijke website voor een kleurrijke partij. De website is uitgerust met een aantal programmaboekjes voor Nederlands, Spaans en Engels. Die zijn als pdf downloadbaar. Verder heeft de pagina een nieuwsoverzicht. En een openbare agenda.

Project Details

Opdrachtgever

Rien Luijkx

Website

Geleverde diensten

OVER DE OPDRACHTGEVER

De fractie van BurgerPartij Veldhoven is begonnen met 2 raadsleden Rien en Yvonne Luijkx en 2 steunfractieleden Maikel van Maurik en Mónica Feijóo Paz. In februari 2019 hebben zich twee nieuwe leden aangesloten bij onze partij (Jack van Limpt en Arie Eliëns) en eind 2020 is Frank van Gaart toegetreden als derde steunfractielid. Daarnaast hebben we nog 2 mensen die op de kieslijst hebben gestaan. Zij willen niet op de voorgrond maar ondersteunen ons op de achtergrond. 

BurgerPartij Veldhoven luistert meer en beter naar alle inwoners van Veldhoven

Websites

Wij bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. We voorzien de de website van page builder Elementor zodat je jouw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden en beheren

Webshops

Als fundering voor de webwinkels die wij bouwen gebruiken we WooCommerce. Hiermee realiseren we op maat gesneden online winkels met een uitgebreide en degelijke backoffice.

Webhosting

Een mooie en goed functionerende website of webwinkel vereist top kwaliteit domein-, e-mail en webhosting. Bij 12websites kun je op aan van zorgeloze dienstverlening en technische ondersteuning.